Change by Louise

Hos mig får du forandring, glæde og mere energi i dit liv.

 Jeg hedder Louise og er 41 år. Jeg bor i Vejle sammen med min familie. Jeg har altid interesseret mig for at mærke, forstå og hjælpe andre mennesker. 

I 2020 valgte jeg at tage en spirituel coach uddanelse i Strib på akademiet Transform your Life. Det var en spændende rejse for mig personligt og var medvirknende til at jeg også fik lyst til at tage Life Coach uddanelsen som jeg blev færdig med her i maj måned. 

Jeg brænder for at hjælpe dig med de udfordringer du har i dit liv lige via samtaler eller behandlinger.  Det kan bl.a være at få bearbejdet en sorg,få redskaber til flere poitive tanker. Mindske smerter og ubelancer fysisk og mentalt .

For mig betyder det at have det godt psykisk også rigtigt meget for ens fysiske velbefindende og omvendt. Jeg vil derfor også kunne kombinere både coachingen med andre krops behandlinger hvis klienten ønsker det.

Jeg vil kunne hlælpe dig med at bl.a at håndtere stress, depression, angst, mangel på selvværd. Udfordringer i parforholdet. Give dig /jer redskaber i rollen som forældre og i sammenbragte familier. 

Hvis du/ i har spørgsmål så ring eller skriv til mig.


Om mig :-)